Brug din bærbare computer til at forenkle dit liv. Men der er meget at lære om bærbare computere, og du skal vide, visse ting for at købe en, der fungerer bedst for dig. De følgende afsnit er fuld af viden, du behøver.

Kig på udtalelser og anmeldelser før du køber en bærbar computer. Laptops alle ser altid godt ud, men senere du finde ud af visse ting om dem du ville ønske, du vidste fra begyndelsen. Dette er hvorfor du bør se, hvad andre siger om det.

Kontroller, om du kan justere hukommelse og RAM på den bærbare computer. Selv om du ikke har brug for ekstra plads nu, du måske har brug for det i fremtiden. Opgradering vil være mere økonomisk end købe en ny maskine, derefter. Tænke over din computers opnormere evner før du foretager et køb.

Når du ser på bærbare computere, kan holde i sindet dem, der er lidt mere end hvad du oprindeligt ønskede at tilbringe. Teknologi er altid under forandring, og at få en bærbar, der er meget grundlæggende kan forårsage det er forældet for hurtigt. Mindre forskelle i teknologi kan gøre en enorm forskel i levetiden af din bærbare computer.

Når du køber en bærbar computer, ser på Windows pc’er og Mac’er. Windows laptops tendens til at være mere overkommelige, men mange mennesker foretrækker Mac-computere. En elektronikforretning og give begge laptops en testkørsel. Derefter kan du se online evalueringer af de modeller, du overvejer.

Overveje størrelsen af skærmen, når du vælger en bærbar computer. Størrelser af laptops normalt spænder fra 13 inches til 17 inches målt diagonalt. Hvis din bærbare computer vil finde sted i en desktop, en 17″ version kan være bedst. Hvis du tænker portabilitet, kan derefter du vælge den mindre.

Tænke på at få en tablet, hvis din bærbare computer er kun for din underholdning. Tabletter så du kan installere apps, hvilket betyder, at du altid har den tilgængelige software du har brug for. En masse af tabletter kan også bruges med et trådløst tastatur, og det betyder, at de kan bruges til at skrive e-mails eller til at tage noter.

En af de største komponenter i en laptop, som dræner batteriet er LCD-skærmen. For at øge batteriets levetid, skrue ned for skærmen lysstyrke til den meget laveste indstilling, der tillader dig at se. Du vil kunne bruge din bærbare computer længere hvis du udnytte dette tip.

Din bærbare computer bør have en god grafik-chip. En enkelt integreret grafikchip er tilstrækkelig til at køre grundlæggende funktioner. Hvis du kan lide at se videoer, gaming og film, du har brug for en grafik-chips, der er dedikeret til høj ydeevne. Bærbare computere er bygget specielt til gamere normalt har de højeste udfører grafisk chips tilgængelige.

Antallet af porte på en bærbar computer er et centralt element til at tjekke ud, når shopping. Hvis du har en masse ting at sætte, vil du har brug for en masse af dem. Finde ud af, præcis hvilke porte du har brug for og sørg for de er alle tilgængelige.

Som nævnt tidligere, kan bærbare computere hjælpe med at holde dit liv enkle. Men du kan ikke bare gå vælge nogen gamle laptop. Dette er grunden til, at det er vigtigt at forskning for at lære mere om dem. Hvad du lige har læst, er en mægtig fin start til at finde den rigtige laptop